Vaive Logo

Het weer in
Sant Martí d´Empúries

Doordat we op loopafstand van het historische dorp van Sant Marti gelegen zijn, kunnen we een alternatieve eetervaring bieden aan het drukke marktpleintje van Sant Marti. Je kan bij ons genieten van verse zelfgemaakte gerechten op het schaduwrijke terras terwijl een verfrissende zeewind hemels aanvoelt in de hitte van de zomer.

De Va i Ve strandbar heeft voor iedereen het gepaste moment van dag; de rust en stilte van de ochtend biedt de perfecte gelegenheid voor koffie en laat ontbijt terwijl u geniet van de schoonheid van de omgeving; de middagpauze biedt ontsnapping aan de hitte als ideale lunch plek; de verkoelende en ‘easy going’ atmosfeer van de late namiddag is de perfecte gelegenheid voor een koel drankje vˇˇr het verlaten van het strand terwijl vroege avonden geweldig zijn om vrienden te ontmoeten bij cocktails en tapas.

eetgelegenheden
's avonds drankjes

De ganse dag door bieden wij een verscheidenheid aan eten en drinken aan, of om ervan te genieten in de schaduw van het terras of om mee te nemen. Onze menu is zo ontworpen dat we voldoen aan ieders keuze van vers bereide salades, van broodjes met klassieke of speciaal huisgemaakte vulling of, voor iets lichter, een selectie van tapas.

Onze voeding wordt bereid met kwaliteitsproducten en we geloven in het motto ‘waar voor je geld krijgen’.

Klik op onderstaande links om te zien een opsomming van het eten en drinken dat we dagelijks aanbieden.

Voorbeeld drankenkaart.       Voorbeeld voedsel menu.

Voor grotere groepen of voor feestjes kunnen speciale menu's op voorhand worden afgesproken en kan er geboekt worden in de strandbar.

U kunt een PDF Reader downloaden door te klikken op de onderstaande link.

© 2012 2016 MALE MICHIELS S.C.
GecreŰrd door John Rushworth