Vaive Logo

Het weer in
Sant Martí d´Empúries

Philippe en Theresa

Va i Ve, betekenis aan komen en gaan, weerspiegelt onze inspiratie: de beweging van de golven op het zand, de manier waarop de dagen komen en gaan met het opkomen en ondergaan van de zon, en hoe sommige mensen in ons leven en snel gaan, terwijl andere verblijven voor een tijdje en laat voetafdrukken op ons hart. Dit is de essentie van Vaive, waar vriendschappen gevormd en geheugens gemaakt.

Gelegen op een eigen stukje strand aan de rand van Sant Marti, heeft voordelen voor klanten, onder andere panoramisch uitzicht op de baai van Roses en gratis parkeren op de wegen die rechtstreeks leiden naar het strand.

De Baai van Roses
Strand Riuet

In tegenstelling tot de centrale stranden van Sant Marti en L'Escala, Strand Riuet heeft een meer natuurlijke uitstraling. Doordat het de enige bar is op dit strand, blijft het beeld van een ruim en open strand in het hoogseizoen toch behouden. Met het geluk van een zacht zeebriesje maakt het strand om van te genieten de hele dag in de hoogte van de zomer in plaats van te warm rond het middag.


Het strand heeft twee zones in het hoogseizoen, één voor zonnekloppers en een andere voor windsurfers (het enige strand in L'Escala met aangewezen windsurf toegang), kortom voor elk wat wils.

De zachte helling van het strand in de zee biedt de perfecte plek voor gezinnen met kinderen om te peddelen en te spelen terwijl de thermische winden veel mogelijkheden aan windsurfers geven.

Een aangewezen surfroute biedt de windsurfers de mogelijkheid om veilig van en naar het strand te surfen terwijl het afgebakende zwemgebied de zwemmers hun eigen gebied garandeert om te baden en te zwemmen.

© 2012 MALE MICHIELS S.C.
Gecreërd door John Rushworth