Vaive Logo

Vejret i
Sant Martí d´Empúries

På grund af den korte gåafstand fra den historiske landsby Sant Marti gør det os muligt at tilbyde en alternative oplevelse i stedet for det travle hovedtorv, så frisk hjemmelavet mad kan nydes på vores skyggefulde terrasser og en forfriskende hav brise kan synes himmelsk i varmen om sommeren.

Ved Vaive beach bar er der en tid på dagen der passer til alle. Den rolige og stille tid på morgenen er den perfekte mulighed for kaffe og sen morgenmad mens man betragter de smukke omgivelser. Frokosten giver en pause fra varmen. Den afslappende musik og venlige atmosfære af de sene eftermiddage giver dig den perfekte mulighed for en kold drik før du forlader stranden. Tidligt på aften er en god måde at møde venner over cocktails og tapas.

Dining
Aften drinks

Vi tilbyder et udvalg af mad og drikke hele dagen til at nyde i skyggen på terrassen eller til at tage med. Vores menu er designet for at tilbyde noget til alle fra frisklavet salater til sandwiches med klassiske eller huset specielle fyld, eller hvis noget lettere foretrækkes et udvalg af Tapas.

Alt vores mad er fremstillet af en højt kvalitets og vi tror på at skabe valuta for pengene.

Klik på linkene nedenfor for at se eksempler på menuer af de typer af mad og drikke vi tilbyder dagligt.

Eksempel på drikke menu. Eksempel på mad menu.

For større grupper kan der på forhånd bastilles specielle menuer på strand baren.

Hvis du ikke har en Adobe PDF reader kan du downloade ved at klikke på det nedenstående link.

© 2012 2016 MALE MICHIELS S.C.
Produceret af John Rushworth