Vaive Logo

Vejret i
Sant Martí d´Empúries

Philippe and Theresa

Navnet på baren, Va i Ve betyder at komme og gå. Dette afspejler vores inspirationskilder: bevægelse af bølgerene der slår indpå sandet, den måde dagene kommer og går ved solopgang og nedgang, og hvordan nogle mennesker komme ind i vores liv og går igen mens andre bliver og sætter aftryk i vores hjerter. Dette er essensen af Vaive, hvor venskaber dannes og minder.

Beliggenheden på egen strand i udkanten af Sant Marti giver fordele for kunder herunder fri parkering på vejene der fører direkte til stranden og synet af Bay af Roses.

Bay af Roses
Strand Riuet

I modsætning til de centrale strande af Sant Marti og L'Escala, strand Riuet har en mere naturlig , robust stemning. Som den eneste bar på denne strand kan man bibeholde dette billed, så stranden føles mere rummelig og åben i højsæsonen. På grund af en blid brise kan stranden nydes hele dagen om sommeren frem for at være alt for varmt omkring middagstid.


Stranden har to zoner i højsæsonen, én for solbadere og én for windsurfere (den eneste strand i L'Escala med udpræget windsurfing adgang), så den har lidt for alle.

Den blide hældning stranden i havet er det perfekte sted for familier med børn at padle og lege, mens de termiske vinde giver mange muligheder for windsurfere at komme ud på havet og have det sjovt.

En bestemt indskrævning i havet giver mulighed for windsurfere at komme og gå fra stranden sikkert mens de udpegede svømmeområde betyder, at badende har deres eget fristed.

© 2012 MALE MICHIELS S.C.
Produceret af John Rushworth