Vaive Logo

El Temps a
Sant Martí d´Empúries

Philippe i Theresa

Va i Ve, és a dir, d'anar i venir, reflecteix les nostres inspiracions: el moviment de les onades trencant a la sorra, la manera com els dies van i vénen amb la sortida i posta del sol, i com algunes persones arriben a les nostres vides i ràpidament mentre que altres van quedar per un temps i deixen empremtes en els nostres cors. Aquesta és l'essència de Vaive, on les amistats es formen i es van fer records.

A l'estar situat en una platja als afores de Sant Martí, porta avantatges per als clients del xiringuito Vaive, incloent aparcament gratuït a les carreteres que condueixen directament a la platja i vistes panoràmiques del Golf de Roses.

Golf de Roses
a la tarda a la platja Riuet

A diferència de les platges cèntriques de Sant Martí i l'Escala, Platja Riuet té una sensació més natural. Ser l'únic bar a aquesta platja permet a aquesta imatge que se li mantingui, de manera que la platja se sent més espaiós i obert en temporada alta. Tenir la sort d'una suau brisa marina permet la platja per gaudir tot el dia en ple estiu en lloc de ser massa calenta al voltant del migdia.


La platja es divideix en dues zones durant la temporada alta; una zona pels banyistes i una altra destinada als practicants de windsurf, oferint un espai separat per a cada ús. La platja del Riuet és la única de l’Escala amb una zona destinada específicament a la pràctica del windsurf.

La poca profunditat del mar a la vora de la riba, converteix aquesta platja en ideal per a famílies amb nens, que poden jugar i disfrutar del mar, al mateix temps que els vents tèrmics ofereixen la oportunitat als windsurfistes d’entrar i sortir de la platja amb seguretat, ja que els banyistes tenen la seva pròpia zona reservada.

© 2012 MALE MICHIELS S.C.
Creat per John Rushworth